Lash extensions - til bryn der holder i lang tid

Ønsker du at få forlænget dine øjenvipper med lash extensions?

Hos Nails Harmony Salon v/ Elena Roxana Gaitulescu kan jeg udføre lash extensions, og jeg garanterer et resultat, som du vil elske. Min nye klinik er beliggende i Aabenraa, og jeg hjælper også kunder fra Rødekro, Bolderslev og andre omkringliggende byer.

Jeg benytter mig af behandlingen mega volume eyelash extension, så du kan få lange og flotte vipper, der holder i lang tid. Jeg kan desuden også hjælpe dig med både aftagning af single vipper og aftagning af volume vipper.

Få lange, flotte vipper med lash extensions

Hver eneste morgen bruger mange kvinder og mænd masser af tid på at påføre mascara. Der er endda mange, der føler, at de ikke ser friske ud, før de er sorte rundt om øjnene.​​

Med øjenvippe extensions vil du altid se frisk ud, når du står op om morgenen, og det smarte er, at du ikke behøver at tage dem af igen om aftenen. Du skal blot møde op på min klinik og få en refill hver 3-4 uge.​

​Hvis du søger et fordelagtigt tilbud på eyelash extensions, er du kommet til det helt rette sted. Jeg tilbyder altid gode priser på denne behandlingstype.

Skriv eller ring til mig for at booke en tid

Er du træt af, at du hver eneste morgen er tvunget til at tage mascara på, da du ellers ser træt og uoplagt ud? Så er lash extensions uden tvivl det helt rette valg for dig. Jeg udfører denne behandling ved hjælp af mega volume eyelash extensions, så du er garanteret det bedst mulige resultat.

Få sunde og lange vipper, der holder, hos mig til en fordelagtig pris, så du kan se frisk ud – helt uden at skulle lægge makeup først, og hvis du ønsker endnu mere tid i din hverdag, bør du måske overveje at få lavet en professionel permanent make-up. Kontakt os allerede i dag for mere information ved at ringe ind til mig på telefon 61 46 08 52 eller ved at skrive til mig på e-mail nails.harmony@yahoo.com

Endelig kan du også vælge at booke en tid på min hjemmeside. Jeg glæder mig meget til at give dig de øjenvipper, du altid har drømt om – og så endda til en god pris.

Book tid til en professionel behandling​

Hvis du er interesseret i at booke en behandling, så klik ind på min facebook side for at se ledige tider og send mig en besked.

Følg os på Instagram

Sidder du inde med spørgsmål?

Hold dig ikke tilbage vi står klar til at hjælpe​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

                                                         ​★ ★ ★ ★ ★                                                                                                                        Åbningstider:

Vurderet 4,8 / 5 stjerner ud fra mere end 139 anmeldelser fra Facebook

Mandag til Fredag: 10:00 - 18:00

Lørdag: 10:00 - 14:00

Søndag: Lukket

Nails Harmony Salon
​v/ Elena Roxana Gaitulescu